top of page
Lavt Testosteron 

...er relateret til:

- type-II diabetes

- forringet kredsløb

- metabolisk syndrom

- nedsat sex-lyst

Relevant videnskab - vær opdateret!

Testosteron og kredsløbssygdom

Copenhagen Cardiovascular Clinic (CCC) er særligt specialiseret i medicinsk behandling af kredsløbssygdomme som kombineres med råd og støtte til livsstilsændringer og i særlige tilfælde intensiv behandling i klinikken.

Kredsløbet påvirkes af bl.a. af kønshormonerne østrogen og testosteron.  Studier har vist og bekræftet CCC´s behandlingsprincipper: Lavt testosteronniveau hos mænd er forbundet med øget risiko for kredsløbssygdom.

Kvinder er udsat for øget risiko for kredsløbssygdom med alderen og særlig i forbindelse med hormonændringer knyttet til overgangsalderen, kirurgisk eller naturlig.  CCC har årtiers erfaring i målrettet, individuel behandling med hormoner, der påvirker kredsløbet positivt.

 

Kredsløbssygdom er forbundet med diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og overvægt.  Også impotens, ED (= erektil dysfunktion) er en risikofaktor forbundet med kredsløbssygdom.  Disse lidelser er alle relateret til et lavt testosteron-niveau.

Dokumentation fra forskning kombineret med både kendskabet til de fysiologiske og biokemiske virkninger af testosteron og de observerede positive kliniske virkninger danner grundlaget for behandling af patienter - kvinder og mænd - med kønshormoner (østrogen og testosteron) med hjerte-kar-sygdom og aldersrelaterede sygdomme som type II-diabetes og kvindelig overgangsalder og "mandlig overgangs-alder" eller "andropause".

bottom of page