top of page

Om Klinikken

Specialer

 

Kønshormonbehandling

Kvindelig overgangsalder - menopause

Mandlig "overgangsalder"

- "Andropause"

Stofskiftelidelser

Aldersrelaterede symptomer

Helbreds-screening

Pionér indenfor testosteronbehandling af både mænd og kvinder

Privatklinik:

Klinikken er privat drevet

 

Der er ingen overenskomst med sygesikringen.

Konsultation kan aftales ved direkte henvendelse; der kræves ingen henvisning

Vores unikke tilgang er bakket op af omfattende erfaring og et stærkt læge-patientforhold

Baggrund

Internationalt anerkendt inden for testosteron- og anden kønshormonbehandling af både kvinder og mænd.

Medicinsk leder:

Speciallæge Michael Lützhøft Hansen

                               

 

Testosteron til mænd og testosteron til kvinder

Copenhagen Cardiovascular Clinic (CCC) er en internationalt anerkendt specialklinik, der er ledende inden for behandling med testosteron af både kvinder og mænd med symptomer på bl.a. kredsløbssygdom, der inkluderer både hjertet og det perifere kredsløb, type II diabetes, metabolisk syndrom (”syndrom X”), overgangsaldersymptomer og aldersrelaterede lidelser.

Med mere end 60 års erfaring er klinikken pionér inden for behandling med testosteron af mandlig "overgangsalder”, karakteriseret af en række symptomer, bl.a. manglende initiativ og energi og impotens, som er relateret til udvikling af kredsløbslidelser.

Der har særligt de senere år været en øget fokus på kvinders overgangsaldersymptomer og hormonbehandling.  Testosterontilskud, som meget ofte er en nødvendig del af optimal behandling af kvinders overgangsaldersymptomer, naturligt eller kirurgisk betinget, har været en af klinikkens specialer helt fra begyndelsen.

 

Klinikkens specialområder

 

Kredsløbssygdom; arteriosklerose, åreforkalkning; screening; overgangsalder; HRT; menopause; andropause; mandlig overgangsalder; kønshormonbehandling; erektil dysfunktion (ED); transkønnet behandling; testosteronbehandling; forhøjet blodtryk; kolesterol; impotens; type 2 diabetes; stofskiftet; Diæt; livskvalitet; forebyggende medicin; helbredsundersøgelse.

 

Vi tilstræber at levere professionel service overfor den enkelte patient kombineret med et stærkt personligt engagement.  Der er ingen principiel tidsbegrænsning ved første konsultation.

 

 

Specialiseret medicinsk personale

Klinikkens ledes af speciallæge Michael Lützhøft Hansen, som samtidig er overlæge ved et større universitetshospital, driver et tæt samarbejde med ligesindede, ledende kolleger i Storbritannien, Australien og USA.  Dr. Hansen har været medlem af The International Society for the Study of the Aging Male (ISSAM) fra dette selskab blev dannet, og har været med til oprettelsen af The Society for the Study of Androgen Deficiency (SSAD), London, og sidder i bestyrelsen.  Dr. Hansen er bl.a. medlem af The North American Menopause Society (NAMS) og European Menopause and Andropause Society (EMAS).

bottom of page